technológia

Xiaomi Mi 11 Pro és Mi 11 Ultra

A Xiaomi március 29-én dobja piacra 2021-es zászlóshajóit. Nem, a Mi 11-et nem. Ezt a műszakilag 2020 végéig dobták piacra. A Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra, amely 2021-es év igazi zászlóshajója, bemutatkozik. a bejelentés a mai Weibo közösségi fiókján.

A Xiaomi, mint a legtöbb androidos telefongyártó, nem csak egy csúcskategóriás telefont gyárt évente. A legújabb üdvöskéje a szinte hihetetlen specifikációval rendelkező Ultra modell. Tehát bár a Mi 11 önmagában jó élményt kínál, a Mi 11 Pro legalább ezt megkapja, de a hardver javulni fog. Emellett több RAM-mal és nagyobb akkumulátorral érkezik. Az XDA fejlesztői kiszivárogtatása szerint a Mi 11 Pro legfeljebb 12 GB RAM-mal rendelkezik, míg az Ultra legfeljebb 16 GB RAM-mal. Állítólag mindkettő 5000 mAh-s akkumulátorral és 67 W-os vezetékes gyors töltéssel érkezik.

Mi 11 Ultra specifikáció

Szintén 50 megapixeles fő kamerákat várunk mindkettőhöz, 13MP széles látószöget 5MP makróval és telefotó kamerát a Pro-hoz, valamint egy pár 48MP széles és teleobjektívet az Ultra-hoz. Az elülső kamerák változatlanok maradnak, csakúgy, mint a Snapdragon 888 chip és az üveg borítású kialakítás.

A legfontosabb értékesítési pont a kamera lesz. Míg egy 50 megapixeles kamera számszerűsítettnek tűnhet a Mi 11-es 108MP-ről a hétköznapi szemre, a szivárgott Ice Universe szerint a Samsung ISOCELL GN2-vel rendelkezik, amely a cég szerint új „Dual Pixel Pro, egy innovatív minden irányú autofókusz megoldás, amely növeli a mozgékonyságot a pillanatok rögzítéséhez, amikor kibontakoznak. ” Az új Mi 11 modellek lesznek az első telefonok, amelyek ezzel a technológiával szállítanak, így egyben bepillantást nyújthatna abba, amit a Samsung az év második felében lévő kamerái kínálhatnak.

Várható megjelenés

Ez lesz az első globális „Ultra” telefon a Xiaomitól, mivel a Mi 10 Ultra csak Kínában jelent meg. Míg a Xiaomi mindig is erős márka volt, a vállalat kihasználhatja a rivális márka, a Huawei ivartalanításának adta lehetőséget, a Xiaomi gyorsan felpörgette az eladásokat, és az európai fuvarozókkal fennálló partnerség valószínűleg növelte láthatóságát. . A Xiaomi a jövő héten dobja piacra a Mi 11-eseket, és még többet kell megosztanunk, amikor bejönnek.