iphone x tok 2
technológia

iPhone X tok körkép 1.

Ezúttal a Spigennek szintúgy megvannak a legvékonyabb és legköltségesebb tokjai, mint a legtöbb prémium kiegészítő gyártónak. A vékonyabb oldalon lévő Spigen tokok közül kiválasztottam a bestsellert, beleértve a Vékony illesztést, a Liquid Crystal-t és a Liquid Smoke-ot, amelyek a legjobbak voltak. Sok más Spigen-opció kicsit több védelmet kínál kicserélődő cserébe, és érdemes megnézni, ha valami kellemes kompromisszumot szeretne a vastagság és a védőképesség között.

Az eddig tesztelt telefontokok

Megújult körképünkben sorra vesszük a legjobb iPhone tokokat, és most egy különlegesség került az asztalunkra, egy hazai webáruház jóvoltából. A legújabb telefontok egy különleges és prémium iPhone X szilikontok a Phonebox.hu-tól, amely nagyjából tökéletesen láthatóvá teszi a szeretett Apple telefonod már megszokott dizájnját. A fényes, rozsdamentes acélból készült házának homályos fehér gumija van, a homloklapon és a hátlapon, így eltakarja az iPhone X fényes, rozsdamentes acél alvázát. A gumi a széleknél ütésvédelmet és emelt ajakot (ami az összes tokok) megtartja a keret nélküli kijelzőjét a felület érintésével, amikor lefelé néz. Mint a Dash, a Védelmi Vigyázó ajka észrevehető, amikor felfelé húzódik a tok aljáról.

A még nagyobb védelem érdekében az OtterBox sorozata érdemes megnézni, és ha kevesebb védelmet szeretne, vagyis csak a karcolásvédelmet, a Totallee az, amit meg akarsz nézni. A Totallee tokjai körülbelül 0,3 mm vastagok, ezért nem az iPhone X-hez adják hozzá. A stílusosabb és védelmet nyújtó magasabb szintű tokokban a Pad & Quill és a Sena jó választás. A Pad & Quill Timberline tokja különösen egyedi, míg a fólia-stílusú tokok nagyszerűek, és helyettesíthetik a tárcáját. A LifeProofnak olyan szép iPhone X tokjai vannak, amelyek sok védelmet kínálnak, de sajnos a készülék gombjaira nehéz megfelelő nyomást gyakorolni, és ez egy üzletkötő számomra.

iphone x tok 3

Mint mindig, mivel ez egy rövid pillantást vetett a különböző cégek által rendelkezésre álló tokokra, örömmel nyújtok további fényképeket és válaszolok a fórumokon felsorolt ​​tokokról.

Az Phonebox tokok mindegyike viszonylag vékony és stílusos, ugyanakkor az iPhone X számára is tisztességes védelmet nyújt. Ezek azok a tokok amik nem sokkal vastagabbak az Apple Silicone toknál, ami azt jelenti, hogy nem sok felesleges teret foglal el a kiegészítő. Összehasonlítás céljából, azt mondanám, hogy ezek a karcsúbbak, mint a Caseology, és a Specki iPhone x tokok egy részében.

Az összes Phonebox tok védelmet nyújt a kötet és a tápellátás gombjaival együtt az alsó peremmel, a hangszórók kivágásával, a némítás kapcsolóval és a Lightning porttal. Sok tokben a gyártók nem vették figyelembe, hogy a gombok mennyivel többet kell használni az iPhone X tokkal, és nehezen tudják megnyomni a tokot, de ez így van ebben a tokban is.

Az egyik legjobb iPhone x tok

A PB-Design tokban egy másik, félig tiszta, félbőrös bőrönd opció, amely hasonlít a Nomad Clear Case. A tetején egy átlátszó kemény kagyló, alul a bőr, és oldalán szép alakítható gumi. Szeretem, milyen elegáns ez az tok, anélkül, hogy annyira vékony, hogy nem nyújt védelmet. Ez nagy kompromisszum a vastagság és a védelem között. Van egy emelt ajka, amely körülveszi a kijelzőt, és kissé észrevehető, amikor felfelé csúsztatva a tok aljáról, de nem hiszem, hogy ez egy üzletkötő.

iphone x tok 2

A Defense Lux hasonló az Phonebox többi védelmi tokhoz, de szuper vonzó design. A Defense Lux hátulja egy kemény polikarbonátból készül, amely texturált szövetszerkezettel van ellátva. Oldalainál van egy fémszalag, amely összeköti a műanyag héjat lágy gumival, ami a sokk elnyelésére szolgál. Nagyon jól néz ki az iPhone X-en, de azt mondom, hogy a „védelem” márka az tokben kicsit zavaró. Ez igaz az összes Phonebox tokre. Az alulról felfelé csúsztatva észrevehető ajak van, mely az iPhone X kijelzőjének védelmére lett tervezve.

Az Ultimate armor egy másik, kemény kagylós műanyag tok, melynek célja az iPhone designjának bemutatása. Gumiélekkel és alumínium akcentussal a hátoldalon. Mint a többi Phonebox toknál, a védelmi pajzs úgy érzi, mintha szilárd védelmet nyújtana ésszerűtlen tömeg nélkül. Vékony és vonzó iPhone x tok, de ugyanaz a megjelenítő ajak, ami zavarhatja azokat a felhasználókat, akik az iPhone képernyőjének legalsó részéről szeretnek csúsztatni.