technológia

A legjobb okostelefon gyerekeknek

A szülők általában nehezen tudják eldönteni, hogy melyik a legjobb telefon, amit a gyerekeknek adnak. Számos telefonnal és funkcióval a szülőnek döntenie kell arról, hogy mi a gyermek életében és életkorában biztonságos és hasznos.

A telefon típusa függ a gyermek korától, árától, méretétől, tartósságától, az internethez való hozzáféréstől, az alkalmazásoktól, a közösségi médiától, a szükséges szülői felügyeletektől és még sok más. Ezenkívül a szülőknek ésszerű határvonalakat kell meghatározniuk a telefonok használatánál, hogy megvédjék a gyermeket. Egyes gyártóknak kifejezetten a gyermekek számára készült telefonok vannak, és ezeknek a célkortól eltérő jellemzői vannak. De a gyermekek gyerekek, ez a kihívás a gyerekeknek, hogy ne próbáljanak meg más dolgokat, mint amit tanácsosnak tartottak.

okostelefon gyerekeknek

A fiatalabb gyermekek számára a csupasz csont mobiltelefonok csak az alapvető jellemzőkkel rendelkeznek ahhoz, hogy kapcsolatba léphessenek a szülővel. Ezeket akkor lehet frissíteni, amikor a gyerekek idősebbek lesznek, és kezdhetnek érdeklődni más funkciók iránt. Tizenéveseknek tekinthetjük egy testreszabható okostelefont, amely bizonyos funkciók kikapcsolásával – például alkalmazások, közösségi médiaközpontok és felnőtt webhelyek – kikapcsolásával egészen addig, amíg a gyerekek felelősségteljes tulajdonlást és használatot tanúsítanak.

Mindig van egy telefon minden korosztály számára, és az alábbiakban felsoroljuk a legjobb 18 mobiltelefont a gyerekeknek.

1. Kurio Smartphone

A Kurio egyike azon kevés okostelefonoknak, amelyek beépített szülői felügyeletei vannak. A legtöbb okostelefon képes elérni az internetet, és valószínű, hogy a gyermek meglátogathat néhány alkalmatlan weboldalt. A Kurio gondoskodik róla, hogy ellenőrizze, milyen gyermek használhatja. Ezenkívül földrajzi térképezési és kerítési lehetőségek is vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy nyomon kövessék a gyermek helyét, és győződjenek meg róla, hogy nem rossz területekbe kerülnek.

A Kurio az egyik legjobb gyerek telefon. Ez lehetővé teszi a szülők számára, hogy nyomon kövessék gyermekeiket a GPS segítségével. Ezenkívül a szülő megadhatja a biztonságos és veszélyes helyeket a telefonok mappáján. A telefon rendelkezik egy biztonságos internetes szörföléssel, amely megakadályozza, hogy a gyerekek hozzáférjenek a rossz helyekhez. A szülők figyelhetik a telefonhívásokat, szöveges üzeneteket, kapcsolatokat és alkalmazásokat is.

A kezelőszervek mellett a telefon általában nyitva van, így a szülők kiválaszthatják a használni kívánt szolgáltatót. A telefonok 25 előre telepített alkalmazással érkeznek, és alkalmasak a tizenévesek és a fiatalabb gyermekek számára.

Itt kaphat egyet 49,99 dollárért

2. Nokia Lumia 530

Ez az egyik olcsó Windows telefon, amely alkalmas a gyerekeknek. A telefon világos narancssárga műanyag vázzal rendelkezik, ezért nem vonzza a tolvajokat. Azonban a szemüveg jó a gyerekeknek. 4 GB-os belső tárolóval rendelkezik, egy microSD bővítőhely, amely akár 128 GB-ot, egy 4 hüvelykes 480p-os kijelzőt, egy 5MP-os kamerát és egy 10 órás akkumulátort is képes támogatni.

A Microsoft Windows telefon tartalmazza a Microsoft Office és OneDrive beállításokat a gyermek számára. Ezzel az okostelefonnal a gyermek számos alkalmazást tölthet le, hozzáférhet a házi feladathoz, fényképeket készíthet, és nagy zenei gyűjteménye is lehet.

Ezenkívül a szülő a Microsoft családot használhatja az alkalmazások ellenőrzésére, amelyeket a gyermek letölthet. Az alkalmazás azonban nem olyan szigorú, mint a többi, például a Kytephone alkalmazás vagy a Kurio telefonon.

Fogd meg egyet itt körülbelül 60 dollárért

3. Apple iPhone 4S

Az Apple iPhone 4S ideális tizenéveseknek. Egy 8MP-es kamerával és egy elülső kamerával, Siri-nel és különböző iskolai központú alkalmazásokkal segíti a gyerekeket a nyelvek, a matematika, a tudomány és a földrajz tanulásában. A telefon kiválóan alkalmas a média számára, és ideális videók megtekintésére, zenehallgatásra és játékra. Azonban a kiváló specifikációk teszik az egyik legdrágább a telefonok listáján a gyerekeknek.

Legalább 70 dollár használt vagy felújított