technológia

iPhone 12 tokok és iPhone 12 Pro bejelentési dátum

Végre megérkezett a pontos dátum az új iPhone 12 bemutatójáról. Régóta vártuk a pillanatot, mivel a vírushelyzet miatt a bemutató sem a várt időpontban történt. Ha minden igaz négy új telefont is megismerünk majd az iPhone 12, iPhone 12 Max, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max személyében.

iPhone 12 tokok és hátlapok

A bemutatóval egy időben természetesen leleplezik a legújabb iPhone 12 tok hátlapokat is. A tokok szokás szerint prémium minőségűek lesznek, és több színben illetve alapanyagból állnak össze. Találkozhatunk a már megszokott elegáns bőrrel, ami tökéletesen követi a készülék vonalait, és van gyári szilikon tok is, ami fokozott ütésállóságot biztosít a telefonnak is. A kamera szerencsére mindkét típusban védelmet kapott. Ha azonban biztosra szeretnél menni a telefonod karcmentességét illetően érdemes egy ütésálló iPhone 12 tok védelmet választani a TokZone.hu kínálatából. Ezek a kiegészítők a legjobb alapanyagoknak köszönhetően fokozottan óvják Apple iPhone telefonod sarkait, hátlapját és a gombokat is. Használatával többé nem kell félned attól, hogy betörik a kijelződ, mivel 1mm-es oldalsó emeléssel még az is védelemben részesül.

A késlekedés ellenére is nagyon várjuk az új iPhone-okat, hiszen minden évben valami újat mutatnak, amire érdemes figyelnünk. Lássuk eddig miket tudtunk meg az új Apple telefonokról.

A bejelentés dátuma

Ez az év nagyon sok új iPhone-nal örvendeztet meg minket, mivel korábban az Apple piacra dobta az iPhone SE 2020 verzióját. Az iPhone 12 választéka majdnem időben érkezik, hiszen az eddigi tradíció alapján mindig szeptember elején kerültek bemutatásra a legújabb top kategóriás Apple készülékek. Sok hírt hallottunk a késésről, és talán nem is számítottunk arra, hogy a csúszás csak bő egy hét lesz, hiszen maga az Apple is megerősítette a találgatásokat miszerint csúszni fognak a bemutatóval.

Hálózati kialakítás és 5G támogatás

Nagyon úgy látszik, hogy az új iPhone 12 telefonok megérik a várakozást, hiszen óriási fejlesztéseket tartogatnak számunkra. Az egyik legnagyobb újítás, hogy ezek lesznek az első 5G képes iPhone készülékek a piacon. Az 5G hálózattal sokkal erősebbek és korszerűbbek lesznek az iPhone 12 telefonok, mint az iPhone 11-es elődök. Ezzel a fejlesztéssel, világszerte tudjuk majd használni az 5G hálózatokat, aminek köszönhetően még többet hozhatunk ki az iPhone 12-es okostelefonunkból.

Kamera és kijelző

Szárnyra kaptak azok a hírek is, miszerint az iPhone 12 Pro modellekben egy úgynevezett LiDAR-szkenner is helyet kap.Ezt a fejlesztést az iPad Pro 2020 készülékbe is beépítettek már, továbbá új képernyő méretekről is szivárogtak ki hírek. A legkisebbet 5.4 inch méretre a legnagyobbat pedig 6.7 inch méretűre tippelik a szakértők. Biztos, hogy nagy változásra kell számítanunk az iPhone 12 erejét illetően is, és további fontos fejlesztéseket is kap majd az új telefon. Tény, hogy jelenleg még csak találgatunk a fentiek közül, melyek azok amik tényleg megvalósulnak, de jó okunk van hinni, hogy szinte egytől egyik mindent megtalálunk majd a telefonokban amit a profi szakértők mondanak.

Az árakat tekintve még nincs pontos információnk, de mint megszoktuk az új iPhone telefonok árai mindig elég magasról indulnak, természetesen a minőség és a megbízhatóság miatt.

A telefon külsejét illetően is lesznek változások, de ami a legfontosabb, hogy mi az elsők között készülünk itthon az új iPhone 12 telefonokra illő tokokkal, hogy amint kézhez kapjátok majd az új telefont, máris maximális védelem legyen a mobilotokon.